Ga naar main content
air-liquide-albee-hub-page-banner.jpg

Andere diensten

Bij Oben hebben we meer dan 30 jaar ervaring met het verkopen van bouwmachines en professioneel gereedschap. We denken graag met je mee en ontzorgen de vakman of aannemer. Jouw tijd is voor ons heel belangrijk, samen zoeken we naar de snelste en beste oplossingen. Bovendien bieden we professionelen een hele brede waaier diensten aan!

Waarom voor ons kiezen?

+15.000 producten
+30 jaar ervaring
Alles op één plaats
Bespaar tijd
Eerlijk advies
Grote stock

1. Technische gassen

Bij Oben zijn we verdeler van diverse technische gassen. Je kan bij ons alle Albee-gasflessen kopen en inruilen: Flame (zuurstof en acetyleen), Weld (argon en argonmix) en Cool (stikstof). Verder verkopen we ook propaangas voor verwarmingstoestellen.

Je koopt bij ons een volle ALbee fles, nadien volstaat het de lege fles binnen te brengen en het te vervangen door een vulaankoop. Contacteer ons →

2. Nummerplaten laten maken

Op zoek naar een nummerplaat? Geen probleem, kom gewoon even langs in de winkel en wij maken onmiddellijk je nieuwe platen. Al onze platen zijn reglementair en officieel erkend.

Daar hoef je zelfs geen afspraak voor te maken. Wij bieden nummerplaten uit plexi aan. Deze platen zijn onbreekbaar en van uitstekende kwaliteit! Ontdek onze openingsuren 

3. Slijpdienst

Of je nu een vakman bent in de bouw of in de industrie. Goed geslepen gereedschap werkt altijd fijner en sneller.

Dat is exact ook de reden dat we een slijpdienst hebben. Je kan er terecht met je houtzagen, zaagbladen, beitels, messen, kernboren enzovoorts.

Eens je materiaal geslepen is, merk je het verschil!

4. Eigen transportdienst

We hebben bij Oben Verkoop onze eigen transportdienst. Als je een machine koopt, brengen we deze ter plaatse.

Of als er een machine in panne valt op je werf, komen we deze ophalen. Op die manier kan de machine zo snel als mogelijk hersteld worden.

Nog andere vragen?

Doorheen de jaren hebben we een heel ruim aanbod uitgewerkt qua diensten, bouwmachines en gereedschap.
Vind je niet meteen wat je wil?
Of ben je niet zeker wat de beste oplossing is?

Contacteer ons

Veelgestelde vragen

De slijpdienst komt elke woensdag slijpwerk ophalen en afleveren. Als u uw slijpwerk op dinsdag langs brengt heeft u het de week erna op woensdag terug.