Ga naar main content

Veelgestelde vragen

Door onze jarenlange ervaring weten we welke vragen vakmannen vaak stellen bij ons in de winkel. Wij geven graag professioneel advies over bouwmachines en gereedschap. Bespreek je uitdaging met ons en we gaan samen op zoek naar de beste oplossing. 

Hieronder hebben we deze vragen verzameld en zo duidelijk als mogelijk beantwoord. Er is dus een grote kans dat je jouw vraag hieronder terugvindt! Staat jouw vraag hier toch niet? Dan kan je ons best even contacteren.

Inrichting bedrijfswagen

Demo

Wanneer u contact opneemt met ons, leggen wij een afspraak vast. Wij komen tot bij u thuis of op de werf met een demo voertuig. U krijgt een uitgebreide uitleg over het product en de mogelijkheden.

Bespreking

Vervolgend wordt de indeling van uw nieuwe inrichting besproken. Heeft u nog geen idee dan denken wij samen met u mee. Bij het ontwerp wordt rekening gehouden met de hoeveelheid en grootte van de machinekoffers, gereedschappen en verbruiksartikelen.

Ontwerp

Op basis van notities en opmetingen wordt er een ontwerp gemaakt dat opnieuw met u besproken wordt. Eventuele opmerkingen worden nadien aangepast.

Offerte

Na goedkeuring van het ontwerp krijgt u van ons een offerte met een gedetailleerde stuklijst.

Installatie

Na goedkeuring van de offerte volgt de installatie van de inrichting. De installatie kan gebeuren bij u aan huis, op het bedrijf of zelfs bij de thuisdealer van uw voertuig. Uiteraard kan de installatie ook in onze atelier plaatsvinden

Andere diensten

De slijpdienst komt elke woensdag slijpwerk ophalen en afleveren. Als u uw slijpwerk op dinsdag langs brengt heeft u het de week erna op woensdag terug.

Producten

We verkopen volgende merken uit voorraad: PGB, Spax, Sympafix, Dewalt, Tjep, Prebena, Rapid, Esselte, Bostich, Spit Paslode. En nog tal van andere merken op aanvraag. 

We verkopen volgende merken van bouwmachines uit voorraad: Atika, Lescha, Altrad, Imer, Collomix, Carat, Eibenstock, Clipper, Norton, Husqvarna, Stihl, AGP, Weka, Vabor, Eichinger, Probst, Müba, Metabo, Rubi, Kranzle, Stow, Containex, Weiro, Belle, Mikasa, Triax, Triango, Petry, Pramac, Bomaco, Hamevac, Wacker, enz. Ook andere merken zijn steeds op aanvraag verkrijgbaar.

We vekopen volgende merken van diamantgereedschappen: Ultradia, Rubi, Husqvarna, AGP, Tyrolit, Milwaukee, Weka, Norton, Clipper, Diax, Duro, Carat, Ironside, ProFit. Ook andere merken zijn steeds op aanvraag verkrijgbaar.

We verkopen volgende merken van handgereedschappen: Henkelmann, AVR, Rubi, Paul Riethmüller, Solid, Polet, Ledent, Müller, Spear & Jackson, Ironside, Stanley, Bahco, Picard, Halder, Rensteig, Knipex, Felco, Hit, Milwaukee, Sola, Irwin, Bessy, Lamot, Parriere, Tajima, Wiha, Proxxon, Jokari, Vise-grip, Beta, Force, Lyra, Stabila, Scala, De Pypere, enz. Andere merken zijn steeds op aanvraag verkrijgbaar. 

We verkopen volgende merken van ladders en stellingen: Petry, Waku, Altrad, Little Giant, C&G, Telesteps, Hailo, Petzl, enz. Andere merken zijn steeds verkrijgbaar op aanvraag.

We verkopen volgende merken van lasers en meetgereedschap: Spectra, Trimble, Stanley, Leica, Sola, Futec, Nestle, Nedo, Scala, Stabila, Trotec, BMI, Benning, Nivcomp, enz. Andere merken zijn steeds op aanvraag verkrijgbaar.

Wij verkopen volgende merken van PBM's: 3M, Petzl, Artelli, Zekler, Guide, Deltaplus, Fristads, Kneetec, Fento, Dectaplast, Dreumex, Snickers, Herock, Fristads, Jobman, Ironside, Altas, Airtox, Dunlop, Showa, Cofra, Grisport, Buckler, Solid Gear, Emma, Caterpillar, JCB, enz. Andere merken zijn steeds op aanvraag verkrijgbaar.

Onze diensten

Alle toestellen die wij te koop aanbieden, kunnen door ons hersteld worden. Heeft u een toestel dat niet bij ons werd aangekocht maar wel tot ons assortiment behoord zullen wij dit ook herstellen.

Wij zullen bijna al uw toestellen kunnen repareren, echter zullen voor sommige toestellen onderdelen niet meer leverbaar zijn, of zijn deze zeer prijzig. Daarom zal onze technische dienst voor de duurdere herstellingen steeds eerst een bestek opstellen.
Mocht u een toestel hebben dat niet in ons assortiment zit zullen wij u een gelijkaardig toestel voorstellen.

Onze technische dienst zal in het bestek, voornamelijk bij de duurdere herstellingen, een omruilvoorstel toevoegen. Hierbij bieden wij u een nieuw toestel aan dat evenwaardig is aan uw toestel. Mocht u met geen van beide akkoord willen gaan, kan u het toestel laten vernietigen en zal er u een forfaitair bedrag afgerekend worden onder de noemer bestekkost.

Dit is afhankelijk van het merk van het toestel dat u heeft aangekocht. Onze technische dienst zal uw toestel steeds opsturen naar een externe hersteldienst van de leverancier indien garantie van toepassing is.

Geen probleem, wij zoeken deze voor u op wanneer u deze nodig heeft voor garantie.

Naargelang de aankoopdatum van uw toestel en de beschikbaarheid/aanbod van onze toestellen, kan u hiervan gebruikmaken.

Deze is sterk afhankelijk van verschillende factoren zoals er zijn: wat is het defect, zijn de wisselstukken op voorraad, is het een garantieherstelling bij de leverancier (extra transporttijd), drukte in planning enz. Bij afgifte van uw toestel kan onze technische dienst een inschatting geven als indicatie.

Van zodra uw toestel klaar is zullen wij u contacteren om het toestel af te halen. Hetzij per telefoon, mail of sms naargelang uw voorkeur.

Nadat wij u gecontacteerd hebben, zien wij u graag spoedig langskomen. Bent u niet in de gelegenheid om binnen de week langs te komen, gelieve contact op te nemen met onze technische dienst.

Werkkledij bedrukken

Bij zeefdruk wordt er inkt direct op het product gescreend doormiddel van een zeefraam. De vezels van het product worden gevuld met inkt, vervolgens wordt door een hitte tunnel de inkt gefixeerd. Dat zorgt ervoor dat de inkt slijtvast blijft en een lange levensduur heeft. De inktsoorten zijn van hoge kwaliteit en bevatten veel pigment. Door het zware gehalte pigment blijft de kleur zijn straling houden zowel op licht als donker textiel.

Zeefdruk is een wereldwijd gebruikte techniek om kleding mee te bedrukken. Wanneer de wasvoorschriften worden gevolgd is een lang plezier van de bedrukte kleding gegarandeerd.

Zeefdruk is uitermate geschikt voor het drukken van teksten en logo’s in één of enkele kleuren. Fullcolour afbeeldingen kunnen met behulp van zeefdruk transfers zeer mooi worden bedrukt.

De prijzen zijn gebaseerd op een borstlogo aan voorzijde van ± 10 cm breed en een rugafbeelding op achterzijde met een maximaal formaat van A3 (29,7 x 42 cm). Het logo wordt niet aangepast aan de verschillende maten textiel.

De volgende vectorbestanden zijn geschikt: • PDF • EPS, AI, PSD, INDD.
Voor alle bestanden geldt dat de inhoud dient te bestaan uit vector en niet uit rasters. In sommige gevallen kan onze DTP-afdeling een rasterafbeelding omzetten naar vector.

Indien je reeds beschikt over een ontwerp dan zal er tijdens het personaliseren van jouw gekozen artikelen gevraagd worden om je ontwerp aan te leveren. Het is belangrijk dat het ontwerp in het juiste bestandsformaat wordt aangeleverd. Bij voorkeur ontvangen wij een gevectoriseerd bestand.

Wij ontvangen de bestanden liefst in één of meerdere van de onderstaande bestandsformaten
Bestand: IllustratorBestand: EPS VectorBestand: PDF

Beschik je niet over één van deze bestandformaten is het uiteraard ook mogelijk om ons uw ontwerp in volgende bestandsformaten aan te leveren:
Bestend: JPGBestand: PNGBestand: Photoshop

Van zodra wij uw bestanden ontvangen hebben gaan wij deze controleren. Mocht uw bestand dan niet geschikt zijn voor drukwerk, nemen wij spoedig contact met je op.

Wanneer u een bestelling plaatst zal je altijd een digitale proefdruk ontvangen per mail ter goedkeuring. De proefdruk zal verzonden worden naar het door jouw opgegeven mailadres bij bestelling.
De digitale proefdruk is de belangrijkste stap in het gehele proces, aan de hand van deze proefdruk gaan wij jouw kledij personaliseren.

Je kan deze proefdruk kosteloos laten aanpassen tot alles volledig naar wens is. Pas wanneer je 100% tevreden bent en een goedkeuring geeft, gaan wij over tot productie. Misverstanden voorkomen we liever, daarom houden we het graag duidelijk.

Jouw akkoord? Dat gebeurt gewoon via mail!

Ontwerpen valt helaas niet onder onze specialisatie.

Afhankelijk van de grootte van uw bestelling en de stock van de door uw gekozen producten bedraagt de gemiddelde levertijd 10 tot 15 werkdagen na de goedkeuring van uw digitale proefdruk.

Iedereen wil toch zo lang mogelijk van de opdruk van zijn kledingstukken genieten en jij vraagt je af hoe je dat het best doet? Dit doe je door extra zorgzaam om te gaan met jouw bedrukte shirt, polo, sweater.

Enkele tips om je bedrukte kleding zo duurzaam mogelijk te maken:

  • Binnenstebuiten wassen
  • De droogkast zo veel mogelijk vermijden
  • Niet strijken op de opdruk