Ga naar main content
img-20190220-165907.jpg

Inrichting bedrijfswagen

Ben je soms lang op zoek naar materiaal of gereedschap in je bestelwagen of camionette? Dat kan je oplossen door orde en structuur te brengen in je voertuig. We analyseren de binnenruimte en tekenen een 3D-plan op maat. Van rekken tot toestellen. Bespaar jezelf heel wat tijd en laat ons helpen!

Waarom voor ons kiezen?

+15.000 producten
+30 jaar ervaring
Alles op één plaats
Bespaar tijd
Eerlijk advies
Grote stock

Bedrijfsvoertuig als mobiele werkplek

Onze missie is om rommelige bedrijfswagens om te toveren tot een georganiseerde werkplek. We hebben jarenlange ervaring met de totaalinrichting van bedrijfsvoertuigen (truck, camionette, bestelwagen, jeep, …). Merk van het voertuig maakt voor ons geen verschil.

We tekenen een duidelijk 3D-plan uit op maat van je voertuig, bezorgen je een offerte en installeren de inrichting. Uit wat kan die inrichting dan bestaan? Enkele voorbeelden:

  • Rekken, legborden & lades
  • Perforatieplaten & spanstangen
  • Imperiaal & opstapsystemen
  • Inbraakwerelde sloten & verlichting
  • En nog veel meer ..

Zijn we klaar met je bedrijfsvoertuig? Dan kan je nog veiliger en sneller aan de slag gaan. Geen koelboxen meer die omvallen, geen verloren ritten meer of onderdelen die zomaar verdwijnen!

Ben je de rommel beu in je camionette?

Ben je de rommel beu in je camionette?

Laat onze specialisten dan helpen. We inspecteren het voertuig, schatten de binnenruimtes in en stellen de juiste inrichting voor. We ontzorgen je en denken graag mee. Werk nog efficiënter en bespaar jezelf heel wat tijd en kosten.

Contacteer ons

Veelgestelde vragen

Demo

Wanneer u contact opneemt met ons, leggen wij een afspraak vast. Wij komen tot bij u thuis of op de werf met een demo voertuig. U krijgt een uitgebreide uitleg over het product en de mogelijkheden.

Bespreking

Vervolgend wordt de indeling van uw nieuwe inrichting besproken. Heeft u nog geen idee dan denken wij samen met u mee. Bij het ontwerp wordt rekening gehouden met de hoeveelheid en grootte van de machinekoffers, gereedschappen en verbruiksartikelen.

Ontwerp

Op basis van notities en opmetingen wordt er een ontwerp gemaakt dat opnieuw met u besproken wordt. Eventuele opmerkingen worden nadien aangepast.

Offerte

Na goedkeuring van het ontwerp krijgt u van ons een offerte met een gedetailleerde stuklijst.

Installatie

Na goedkeuring van de offerte volgt de installatie van de inrichting. De installatie kan gebeuren bij u aan huis, op het bedrijf of zelfs bij de thuisdealer van uw voertuig. Uiteraard kan de installatie ook in onze atelier plaatsvinden