Ga naar main content
oben-verhuuri-web-25-1.jpg

Werkkledij bedrukken

Laat je werkkledij bedrukken en zet je bedrijf en contactgegevens nog meer in de kijker. Voor een vakman of zelfstandige is dit een onmisbare manier van communicatie. We verkrijgen met zeefdruk een heel mooi, maar ook een heel duurzaam resultaat. Onze bedrukking verdwijnt niet zomaar na enkele wasbeurten!

Waarom voor ons kiezen?

+15.000 producten
+30 jaar ervaring
Alles op één plaats
Bespaar tijd
Eerlijk advies
Grote stock

Zeefdruk of borduren van werkkleding

Wij maken gebruik van zeefdruk (max. 2 tot 3 kleuren). Dit is bewust gekozen omdat de bedrukking dan langer meegaat, zeker als je het vergelijkt met transferdruk.

Daarnaast kan je jouw logo of bedrijfsnaam ook laten borduren op textiel. Beide types bedrukking kunnen we doen op allerlei kleding:

  • Broeken
  • (Winter)jassen
  • Shirts & sweaters
  • Petten & mutsen
  • En nog veel meer

Kledij voor échte vakmannen

Of je nu tuinier, loodgieter, timmerman of aannemer bent, zonder degelijke werkkledij lukt het niet. Als je werkkledij draagt, zet je best je logo, bedrijfsnaam, website of gsm-nummer erop.

Op die manier haal je extra verkopen binnen terwijl je aan het werkt bent. Bovendien zorgt bedrukte werkkleding voor een meer professionele indruk bij je klant, maar ook bij je eigen werknemers.

Wil je werkkleding laten bedrukken?

Vertel ons wat jij wil laten drukken op jouw kledij en wij werken het verder uit.
We bezorgen jou snel via e-mail een proefdruk. Eens je deze goedkeurt, zetten wij alles door naar productie.
Je moet op een 3 à 4 weken wachttijd rekenen. Wij gaan voor een mooi en duurzaam resultaat!

Contacteer ons

Veelgestelde vragen

Bij zeefdruk wordt er inkt direct op het product gescreend doormiddel van een zeefraam. De vezels van het product worden gevuld met inkt, vervolgens wordt door een hitte tunnel de inkt gefixeerd. Dat zorgt ervoor dat de inkt slijtvast blijft en een lange levensduur heeft. De inktsoorten zijn van hoge kwaliteit en bevatten veel pigment. Door het zware gehalte pigment blijft de kleur zijn straling houden zowel op licht als donker textiel.

Zeefdruk is een wereldwijd gebruikte techniek om kleding mee te bedrukken. Wanneer de wasvoorschriften worden gevolgd is een lang plezier van de bedrukte kleding gegarandeerd.

Zeefdruk is uitermate geschikt voor het drukken van teksten en logo’s in één of enkele kleuren. Fullcolour afbeeldingen kunnen met behulp van zeefdruk transfers zeer mooi worden bedrukt.

De prijzen zijn gebaseerd op een borstlogo aan voorzijde van ± 10 cm breed en een rugafbeelding op achterzijde met een maximaal formaat van A3 (29,7 x 42 cm). Het logo wordt niet aangepast aan de verschillende maten textiel.

De volgende vectorbestanden zijn geschikt: • PDF • EPS, AI, PSD, INDD.
Voor alle bestanden geldt dat de inhoud dient te bestaan uit vector en niet uit rasters. In sommige gevallen kan onze DTP-afdeling een rasterafbeelding omzetten naar vector.

Wanneer u een bestelling plaatst zal je altijd een digitale proefdruk ontvangen per mail ter goedkeuring. De proefdruk zal verzonden worden naar het door jouw opgegeven mailadres bij bestelling.
De digitale proefdruk is de belangrijkste stap in het gehele proces, aan de hand van deze proefdruk gaan wij jouw kledij personaliseren.

Je kan deze proefdruk kosteloos laten aanpassen tot alles volledig naar wens is. Pas wanneer je 100% tevreden bent en een goedkeuring geeft, gaan wij over tot productie. Misverstanden voorkomen we liever, daarom houden we het graag duidelijk.

Jouw akkoord? Dat gebeurt gewoon via mail!

Ontwerpen valt helaas niet onder onze specialisatie.

Afhankelijk van de grootte van uw bestelling en de stock van de door uw gekozen producten bedraagt de gemiddelde levertijd 10 tot 15 werkdagen na de goedkeuring van uw digitale proefdruk.

Iedereen wil toch zo lang mogelijk van de opdruk van zijn kledingstukken genieten en jij vraagt je af hoe je dat het best doet? Dit doe je door extra zorgzaam om te gaan met jouw bedrukte shirt, polo, sweater.

Enkele tips om je bedrukte kleding zo duurzaam mogelijk te maken:

  • Binnenstebuiten wassen
  • De droogkast zo veel mogelijk vermijden
  • Niet strijken op de opdruk