Ga naar main content

Over ons

Al meer dan 30 jaar biedt Oben Building Machines een uitgebreid gamma aan bouwmachines en bouwgereedschap voor de bouw en nijverheid. Onze sterkte is een grote stock en steeds een snelle levering. Wij hebben immers 1 van de meest uitgebreide online catalogussen in machines en gereedschappen van heel België.

Onze activiteiten situeren zich zowel in de verkoop als de verhuur van bouwgereedschap en –machines. In onze e-shop kunt u alvast een kijkje nemen naar wat we u te bieden hebben. U vindt er: uitgebreide en actuele productinformatie, informatie over onze leveranciers, real time prijsinformatie, aantallenkortingen en promoties.

Bovendien is onze catalogus 24 op 24 en 7 op 7 beschikbaar en geregistreerde bezoekers kunnen hun bestelling ook online doorgeven.

Wil u eerder bouwgereedschap of een machine huren? We beschikken ook over een uitgebreid en up-to-date machinepark voor verhuur. Wij hebben dus steeds de laatste nieuwe machines ter beschikking. Machines die u uw werk een heel stuk gemakkelijker kunnen maken.